Frivillige i Stensballe Tennisklub

Den Hjælpendehånd

Den Hjælpendehånd er den gruppe af frivillige, der holder vores dejlige tennisklub kørende. Gruppen tæller cirka 60 personer aktive spillere, samt forældre til ungdomsspillere.

Der er mange arbejdsopgaver, der skal udføres, for at vi kan have en velfungerende tennisklub. Klubbens mange frivillige hjælpere er simpelthen forudsætningen at der overhovedet kan spilles tennis på anlægget. Vi kalder gruppen af frivilligehjælpere for ’’Den Hjælpendehånd’’. De er klubbens motor, og er involveret i alle de praktiske opgaver, der bliver udført hen over året. Det er f.eks. Den Hjælpendehånd, der har arbejdet langt over 150 timer forud for sæsonstarten med at klargøre banerne, med at rydde op og gøre rent. Det er også Den Hjælpendehånd, der holder vores klubhus rent og pænt. Udover de mere synlige ting er det også Den Hjælpendehånd, der står for uddeling af informationsmateriale, afviklingen af turneringer, stævner, træning, afholdelse af sociale arrangementer og arbejdet med at skaffe sponsorpenge til klubben.
Den Hjælpendehånd tæller ca. 60 personer, nogle yder rigtigt mange timer henover sæsonen andre blot nogle få, men summen af de mange timer er hele grundlaget, for vi har vores velfungerende tennisklub. Deltagelsen i Den Hjælpendehånd er helt ulønnet, til gengæld kan man være helt sikker på, at deltagelsen i Den Hjælpendehånd er forbundet med samvær, med mange glade tennisspillere der virkelige forstår at hygge sig.
Der er naturligvis altid brug for yderligere hjælpere, så hvis du skulle ha’ lyst til at yde en hjælpendehånd eller blot høre lidt mere om Den Hjælpendehånd. Så brug kontakt-
formularen på siden, så vil du blive kontaktet.